125 ₴
Кулінарний термометр електронний зі щупом-голою й захисним чохлом. Робочий діапазон — 50+300 С.
Кулінарний термометр стане в пригоді не тільки професійним кухарям, але й будь-якій господині. Щоб домогтися виняткового смаку, буває необхідно знати не тільки температуру духовки, але й саму страву. Саме для цього зроблений кулінарний термометр. Він має залізне шило, яке з легкістю проникне всередину страви, не пошкодивши її. Таким термометром вам буде легко виміряти температуру всередині м'яса, курки, пирога та інших продуктів і навіть рідин і сипких матеріалів.
Цифровий штиковий термометр дасть змогу швидко та точно виміряти температуру всередині продуктів, що готуються страви, соусу або напою. Голка виготовлена з харчової неіржавкої сталі, корпус пластиковий. Діапазон вимірювання від -50 °C до +300 °C. Додатково комплектується ковпачком для голки та батарейкою (таблетка). Цифровий дисплей і дві кнопки для перемикання режиму вимірювання в C або F і вмикання/вимикання термометра. Функція автовимкнення у разі невикористання.
Основні | |
---|---|
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Матеріал | Пластик |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Одиниці виміру | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
Ціна поділки | 0.1 град. |
Точність вимірювання +/- | 0.1 град. |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Максимальна температура виміру (°C) | 300 град. |
Мінімальна температура виміру (°F) | -58 град. |
Максимальна температура виміру (°F) | 572 град. |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |